CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Tinggal Jejak Anda Di Sini

29 September 2010

Contest Aku Bangge Pakai Baju Bundle

Aritu buat GA...Hari ni buat Contest lak!! ade beza ke?
Baiknye la hati aku ni kan buat contest?
utk bahagiakan korang2 jugak kehkehkeh...(oi berenti melalut cepat la bg syarat!!)

Syarat-syarat penyertaan:
  • Of koz mestilah ade blog sendirik
  •  
  • Untuk yang berada di Malaysia aje 
  •  
  • Sila follow blogshop aku Ka-Ching Preloved & Lipat's Bundle
  •  
  • letak blog aku ni dalam bloglist korang.  
  •  
  • Kopi Banner kat atas tu supaye aku x kompius mse terjah nanti huhu.
  •  
  • Buat entri pasal Contest ni dan link kan ke Contest ni (paham ke korang?) 
  •  
  • Dalam entri tu sila promot Blogshop aku ye..
  •  
  • Upload gambar korang yg paling HOT & GEWDIK pkai baju bundle dan bgtau kenape korang ske baju bundle.(xkesah la korang bli kat mn pon baju tu...) 
  •  
  • Dah siap sume tu bleh la korang tinggalkan link korang kat ruangan comment beserta id follower skali ye.... jgn lupe mengikuti perkembangan contest!!! kalo x rugi...
Pemenang akan dipilih berdasarkan Gambar yg paling NGETOP!!
Entri yg menarik akan diberi saguhati
brape ramai yg bertuah??? tunggu Mr.Lipat Decide!!!
    Tarikh tutup penyertaan
    pada 31 Oktober 2010

    Hadiahnye ialah...errr....
    aku pon x pk lagi hahaha...maybe ade kaitan dgn bundle gak kot?
    nanti aku update huhuhu

    16 comments:

    ~dYaHaHa~

    salam...amor join...

    http://dyahahaslittlecottage.blogspot.com/2010/09/contest-aku-bangge-pakai-baju-bundle.html

    ada hadiah x untuk 1st contestant??? haha..tq!!!

    mama zharfan

    tuan tanah
    nak tanya.kalau baju yg beli kat car boot sale pun kira bj bundle jugak ker? kalau ya, me nak join ler :)

    Lipat's Bundle

    xkesah la baju tu kat bundle kedai ke...kat garage sale ke...yg penting Bundle a.k.a terpakai okeyh???

    ~dYaHaHa~

    yey..dah promote..hihi...nnti ada idea nak promote lebey, kite update lagi kat sini k...muax!

    ekinashikin

    dah join da..
    sila terjah...ngeeee

    http://ekinashikin.blogspot.com/2010/09/contest-aku-bangge-pakai-baju-bundle.html

    ID followe:ekinashikin

    nEa FleriDa

    slm sist ;)

    nil join jgk...
    harap nil bertuah..

    http://neaflerida.blogspot.com/2010/10/contest-aku-bangge-pakai-baju-bundle.html

    mama zharfan

    salam

    me dh join!

    http://suzie284.blogspot.com/2010/10/contest-aku-bangge-pakai-baju-bundle.html

    irwani

    salam da join ;)

    http://nurtypist.blogspot.com/2010/10/contest-aku-bangga-pakai-baju-bundle.html

    nt singgahla my blog and comment on dat entry ya

    tq!! ;)

    irwani

    opps lupe plak id follower: nur irwani

    ;)

    chomelxii

    da join da....

    http://chomelxii.blogspot.com/2010/10/contest-aku-bangge-pakai-baju-bundle.html

    id:chomelxii

    p/s:thx 4 kad raya....(^^)

    areen

    salam hye...sy pn nk join jugak

    http://aryn-ituyellow.blogspot.com/2010/10/contest-aku-bangge-pakai-baju-bundle.html

    id:areen

    farahazyanti
    This comment has been removed by the author.
    farahazyanti

    salam..
    hye..
    sy pown dah join.
    sila terjah ;))

    http://hanyafarahazyanti.blogspot.com/2010/10/contest-aku-bangga-pakai-baju-bundle.html

    id : farahazyanti

    a t t

    salam..
    saya join jugak..
    http://atinmg.blogspot.com/2010/10/contest-aku-bangge-pakai-baju-bundle.html

    id: att

    ^^

    Anonymous

    Ini benar-benar menarik. Aku suka membacanya

    ceqjulia

    Hi lipat bundle
    Baru singgah
    Folo Me bck dear